‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Uutiskirje 

Pikapaketti ostettavaksi vain Matkahuollon tilauskanavista 4.9.2023

Olemme kehittäneet Pikapakettia osana palveluiden digitalisointia ja lanseeraamme uudistetun Pikapaketin syyskuussa. Jatkossa Pikapaketti ostetaan suoraan tietyille bussivuoroille, minkä johdosta sen voi tilata ainoastaan Matkahuollon omista tilauskanavista. Tilaaminen ei ole mahdollista esimerkiksi suoran EDI-integraation kautta. Tämä tarkoittaa, että jos ohjelmistoissanne on saatavilla Matkahuollon tuote Pikapaketti (tuotenumero 20), se tulisi poistaa 4.9.2023 alkaen.

Mikäli lähetätte 4.9. jälkeen lähetyssanomia Pikapaketti-tuotteella, tuote muutetaan Matkahuollon toimesta Lähellä-paketiksi (80) ja toimitetaan Lähellä-paketin toimitusehtojen mukaisesti vastaanottajan noudettavaksi.

Hyvää kesää!

Matkahuollon palveluiden kehitystyö jatkuu kesän pienen hengähdystauon jälkeen entiseen malliin. Toivotamme kaikille kumppaneillemme riemukasta ja rentouttavaa kesän jatkoa!
Terveisin

Sari Tirkkonen
Matkahuolto
040 517 3642
sari.tirkkonen@matkahuolto.fi
Kaivokatu 10 A
PL 100
00101 Helsinki

matkahuolto.fi

Pakettipalvelut yrityksille
020 710 5024 (ma–pe 8–18) sopimusasiakkaat@matkahuolto.fi Asiakaspalvelu-chat
Linkedin
facebook
insta
twitter
Osoitelähde: Matkahuollon markkinointi- ja asiakasrekisteri